Lähikurssit

ovat läsnäolokoulutuksia, joita toteutetaan kattavasti eri paikkakunnilla. Lähikurssin pitopaikan löydät kunkin kurssin sijainti -valikosta.

Osaan lähikursseja on mahdollista osallistua myös etänä. Etäosallistumismahdollisuus on kerrottu kunkin kurssin kuvauksessa. Lähikurssille etänä osallistuminen toteutetaan Teams-alustalla. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostilla osallistujille etukäteen.

Webinaarit

ovat verkon kautta toteutettavia reaaliaikaisia koulutuksia. Webinaarissa kouluttaja on läsnä ja koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä, joko suullisesti tai kirjallisesti.

Webinaarit toteutetaan Teams -alustalla. Voit liittyä Teamsiin organisaatiosi Teams-sovelluksella tai vierailijana nettiselaimen kautta. Osallistujien osallistumistiedot näytetään muille osallistujille. Osallistumislinkki lähetetään sähköpostilla osallistujille etukäteen.

Osa webinaareista striimataan. Striimauksessa esitystä ja kouluttajaa kuvataan ja lisäksi näkyy myös esitysaineistot. Kysymyksiä on mahdollista esittää kirjallisesti.

Verkkokurssit

ovat verkon kautta itsenäisesti suoritettavia kursseja, jotka koostuvat tekstistä, kuvista ja harjoituksista. Osa verkkokursseista sisältää loppukokeen. Verkkokurssit voit suorittaa omassa tahdissa silloin kun haluat. Verkkokursseilla on voimassaoloaika (esim. 1 kk), jonka aikana kurssi tulee suorittaa.

Verkkokurssit suoritetaan sähköisessä aineistopalvelussamme Severissä: severi.sahkoinfo.fi

SÄHKÖINFO
SÄHKÖINFO OY YHTEYSTIEDOT EVÄSTESELOSTE TOIMITUSEHDOT

© 2013 Sähköinfo

OMAT TIEDOT
OSTOSKORI MUISTILISTA